Modele thonjsh verore 2017

Në dyqanin tonë Ju gjeni për çdo teknikë modelimi, xhele të thjeshta dhe të Mira për t`u përpunuar, motive dhe likide. Edhe për manikyrët ne Kemi gjithçka për t`Ju ofruar, çfarë është aktualisht në modë. Përveç këshillave për thonjë artificialë dhe korrektorët në formë manikyri, në gamën tonë të Gjerë do të gjeni Produkte për një modelim Kreativ thonjsh, xhela LED për thonj perfektë, pajisje për thonj artificialë si thonj të llakosur, me Spote zbukurime, furçë për thonj me akrilik si Edhe gjithçka që duhet për thonj me Stil francez. Përveç kësaj Ju do të gjeni në dyqanin tonë maquillage, kozmetikë, Produkte për flokun dhe Trupin, parfume, zbukurime për thonj artificialë dhe piercing. Në dyqanin tonë të thonjëve Kemi në dizpozicion arredime për sallonet tuaja – që nga aparatura të veçanta Deri në Komplete arredimesh. Dëshironi të Blini Produkte për kujdesin ndaj thonjëve të klasit të parë si Edhe pajisje, të hapni një sallon Firmato tuajin të mbështetur nga DEMVSO ose të përdorni artikujt tanë me etiketën tuaj (të ashtuquajtura etiketa personale) për t`i përdorur në sallonin tuaj APO TI shisni në dyqanin tuaj të thonjëve? E gjitha Kjo është e mundur dhe PA problème. Ne Ju mbështesim me kënaqësi për këtë. Përfitoni nga Zona Jonë tregtare dhe kurseni Deri në 80%. N`a dërgoni liçencën dhe merrni aksesin e hyrjes. Sipas dëshirës, ne Ju sjellim produktet Edhe pa etiketë, në mënyrë që të vendosni markën tuaj.

Ose ne Mund të mbushim tasat dhe shishet tuaja dhe i etiketojmë ATO me etiketën tuaj. Gjithçka është e mundur! Ne Ju këshillojmë Ju me kënaqësi, gjerësisht dhe me kompetencë. Produktet Tona për Artin perfekt të thonjëve, të cilat tregohen nëpërmjet kësaj, që gjatë forcimit NUK Lind asnjë nxehtësi, janě të gjitha të çertifikuara dhe PA acid metakrilik, Duke MOS e prishur Thouin natyral. Për më tepër, të gjitha produktet për kujdesin e thonjëve prodhohen sipas rregullores aktuale të kozmetikës dhe ATO përmbajnë letrat e garancisë (informuese) dhe përbërës sipas nomeklaturës ndërkombëtare për përbërësit kozmetikë. (INCI). UV Sete xhelesh fillestarë PSH ofrojmë paketa të PLOTA për Teknika të ndryshme të modelimit të thonjëve. Thonjë perfektë të magjishëm, me UV-Xhel dhe Xhel me ngjyrë. LED-xhel si tremper-OFF gel, llak për modelim, xhelatinë, xhel pastrues për thonj artificialë, llak thonjsh me UV dhe xhel të freskët DEMVSO shkurtojnë kohën e forcimit nga 30 bis 60 Sekonda.

Këtë avantazh duhet t`a vlerësojnë Edhe klientët tuaj. Këshilla Jonë për biznesin: Hapja e një salloni ambulant zakonisht është e Lidhur me kosto të Vogla dhe PA pengesa SESA hapja e një salloni Fiks. Nga njëra anë duhet të paguani si për arredimin e Studios, ashtu Edhe për qeranë mujore për ambjentin që do përdorni. Nga Ana tjetër, sallonet ambulante NUK vendosen në Zona komerciale kështu që Juve NUK do t`Ju duhet të siguroni vende parkimi dhe WC për klientët tuaj. NUK ka rëndësi se për cilin variante Ju do të vendosni, ne t`Ju mbështesim Juve dhe do t`Ju këshillojmë gjerësisht. Ndihma Jonë është po AQ individuale sa çdo Gisht natyral. Në dyqanin në Internet të DEMVSO do të gjeni dizenjim thonjsh, xhel për thonjtë dhe thonjtë artificiale entuziazmi juaj për dizenjimin e thonjëve, manikyrët dhe pedikyrët është Kaq i madh saqë hobin tuaj do dëshironi t`a ktheni në profusion dhe do të dëshironi të planifikoni hapjen e një Biznesi? Urime të përzemërta për këtë Vendim.

By | 2019-02-20T16:32:47+00:00 fevereiro 20th, 2019|Sem categoria|0 Comments

About the Author: